Blog

Μαρ 28

Επαναπιστοποίηση και Επαναθεώρηση για τα συστήματα ISO 9001, ISO 14 001 και ΟΗSAS 18001

Η Τεχνοφώτ επαναθεωρήθηκε τον Οκτώβριο του 2019 και τον Νοέμβριο του 2020 με επιτυχία στα πρότυπα του Ενιαίου Συστήματος  Διαχείρισης για την Ποιότητα, το Περιβάλλον και την Υγεία και Ασφάλεια στην Εργασία, που εφαρμόζει ήδη από το 2015, στο πλαίσιο παροχής υψηλών υπηρεσίων στους πελάτες της και στους υπαλλήλους της.

Υπενθυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο του 2019, η Τεχνοφώτ ολοκλήρωσε με επιτυχία τους απαιτούμενους ελέγχους για την επαναπιστοποίησή της με τις νέες εκδόσεις των προτύπων ISO 9001:2015, ISO 14001:2015, καθώς και του υπαρχόντος προτύπου ΟHSAS 18001:2007.

Συνεχίζουμε τα προσφέρουμε στους πελάτες μας και στους εργαζομένους μας, την ποιότητα των υπηρεσίων που τους αξίζουν!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Διαχείριση Ποιότητας της εταιρίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

OHSAS 18001:2007

ISO 14001:2015

ISO 9001:2015


Αυγ 27

Ανανέωση Στόλου Οχημάτων της Aλυσίδας Super Market Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ

Η Τεχνοφώτ ανέλαβε και υλοποίησε το έργο της ανανέωσης του στόλου οχημάτων της αλυσίδας Super Market Γρηγοριάδη Υπέρ, στο πλαίσιο της μόνιμης συνεργασίας των δύο εταιριών.

Η  αλυσίδα των καταστημάτων  Super Markets Γρηγοριάδη ΥΠΕΡ, μέλος του ομίλου ΕΛΟΜΑΣ, δραστηριοποιούνται στους νομούς Καστοριάς, Κοζάνης, Φλώρινας, Γρεβενών και Καρδίτσας, με 40 καταστήματα και 1 κέντρο logistics.

Αποτελεί το μεγαλύτερο δίκτυο σούπερ μάρκετ στη Δυτική Μακεδονία, έχει στο δυναμικό της 500 εργαζόμενους, συμβάλλοντας σημαντικά στις τοπικές οικονομίες.


Αυγ 25

Μετατροπή Eταιρικης Μορφής της Tεχνοφώτ σε ΙΚΕ

Η Τεχνοφώτ προχώρησε τον Ιούλιο του 2017 σε μετατροπή της εταιρικής μορφής της απο ΕΠΕ σε ΙΚΕ.

Τα νέα εταιρικά στοιχεία μπορείτε να τα βρείτε εδώ.


Μαΐ 21

50 Χρόνια Τεχνοφώτ!

 

 

To 2017 η Τεχνοφώτ  έκλεισε 50 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στον χώρο των επιγραφών, διαφημιστικών κατασκευών και ψηφιακών εκτυπώσεων και το το γενονός γιορτάστηκε με αφορμή την εκδήλωσης της κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της εταιρίας.

 

Λίγα λόγια για την Τεχνοφώτ

Aπό το 1967 που ιδρύθηκε η Τεχνοφώτ από τον Νικόλαο Μερίδη ως ατομική επιχείρηση μέχρι και σήμερα, πρωταρχικός  στόχος έχει τεθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  και η κάλυψη των αναγκών τους, για την αποτελεσματικότερη διαφήμιση και προβολή τους με κάθε είδους επιγραφές, κατασκευές και ψηφιακές εκτυπώσεις, σε όλα τα υλικά, μεγέθη, σχήματα και τύπους.

Η πλέον των 45 χρόνων πετυχημένη πορεία μας ικανοποιεί, αλλά ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να προσπαθούμε για την βελτίωση, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας, φροντίζαμε πάντα να κάνουμε την παραγωγή μας καλύτερη και να εκσυγχρονιζόμαστε με σταθερά βήματα προσπαθώντας να παραμείνουμε στην κορυφή σε ένα δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον.


Δεκ 29

Υγεία και Ασφάλεια στον Χώρο Εργασίας

Aποστολή της ΤΕΧΝΟΦΩΤ είναι να παρέχει στους πελάτες της κατασκευές επιγραφών και ψηφιακών εκτυπώσεων καθώς και κάθε λύση σήμανσης  υψηλής ποιότητας, σε συνεργασία με τους προμηθευτές της  με του οποίους φροντίζει για την ανάπτυξη και εξάπλωση των τεχνολογιών εκείνων που είναι οι  φιλικές προς το περιβάλλον και απόλυτα συμβατές με τις επαγγελματικές απαιτήσεις υγείας και ασφάλειας.

Επιπλέον, η υιοθέτηση συστημάτων διαχείρισης που συμμορφώνονται με τα διεθνή πρότυπα, δείχνει τη δέσμευση της ΤΕΧΝΟΦΩΤ να σέβεται το ευρύτερο περιβάλλον στο οποίο δραστηριοποιείται.

Στο παραπάνω πλαίσιο, η ΤΕΧΝΟΦΩΤ θεωρεί την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων της ως αυτονόητη προτεραιότητα.  Για το σκοπό αυτό, έχει υιοθετήσει και εφαρμόζει, στα πλαίσια του Ολοκληρωμένου της Συστήματος Διαχείρισης, συγκεκριμένη Πολιτική Διαχείρισης της Υγιεινής και Ασφάλειας στο Χώρο Εργασίας, σύμφωνα με το την πιστοποίηση που έχει λάβει, βάσει του προτύπου OHSAS 18001:2007. Σκοπός της είναι η πρόληψη των περιστατικών που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ανθρώπινο τραυματισμό ή ασθένεια, ζημιές στην υποδομή, στην περιουσία και τον εξοπλισμό ή στο περιβάλλον, καθώς επίσης και σε ατυχήματα μεγάλης κλίμακας.

Toν Νοέμβριο του 2015 ολοκληρώθηκε σεμινάριο εκπαίδευσης  στους εργαζομένους της ΤΕΧΝΟΦΩΤ στις εγκαταστάσεις της εταιρίας με θέμα την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία.