Μαΐ 21

50 Χρόνια Τεχνοφώτ!

 

 

To 2017 η Τεχνοφώτ  έκλεισε 50 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στον χώρο των επιγραφών, διαφημιστικών κατασκευών και ψηφιακών εκτυπώσεων και το το γενονός γιορτάστηκε με αφορμή την εκδήλωσης της κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της εταιρίας.

 

Λίγα λόγια για την Τεχνοφώτ

Aπό το 1967 που ιδρύθηκε η Τεχνοφώτ από τον Νικόλαο Μερίδη ως ατομική επιχείρηση μέχρι και σήμερα, πρωταρχικός  στόχος έχει τεθεί η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών  και η κάλυψη των αναγκών τους, για την αποτελεσματικότερη διαφήμιση και προβολή τους με κάθε είδους επιγραφές, κατασκευές και ψηφιακές εκτυπώσεις, σε όλα τα υλικά, μεγέθη, σχήματα και τύπους.

Η πλέον των 45 χρόνων πετυχημένη πορεία μας ικανοποιεί, αλλά ταυτόχρονα μας υποχρεώνει να προσπαθούμε για την βελτίωση, την ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις της αγοράς.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας μας, φροντίζαμε πάντα να κάνουμε την παραγωγή μας καλύτερη και να εκσυγχρονιζόμαστε με σταθερά βήματα προσπαθώντας να παραμείνουμε στην κορυφή σε ένα δυναμικό επιχειρησιακό περιβάλλον.