Ιούν 19

Εξωτερική Σήμανση για την νέα εταιρική ταυτότητα της Victoria Ασφαλιστικής (Εrgo)

Σε Ergo Ασφαλιστική μετονομάστηκε η Victoria Ασφαλιστική.  Στόχος της νέας επωνυμίας είναι η η υιοθέτηση ενός κοινού σήματος που να είναι πλέον πολύ αναγνωρίσιμο.

Σε συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση της νέας εταιρίας, ο Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής της ERGO στην Ελλάδα, κ. Κοκκάλας τόνισε ότι «η εξέλιξη αυτή, απολύτως καθοριστική για τη Victoria, την φέρνει ακόμη πιο κοντά στις αξίες και το όραμα του ασφαλιστικού ομίλου Ergo, ενός από τους ισχυρότερους γερμανικούς ασφαλιστικούς ομίλους στην Ευρώπη και την Ασία. Η νέα ERGO αποτελεί μία εταιρία με νέα ονομασία, νέα χρώματα, νέα σύμβολα, αλλά κυρίως με νέα αντίληψη για το πώς πρέπει μία σύγχρονη και εξωστρεφής ασφαλιστική εταιρία να δραστηριοποιείται στην αγορά και να επικοινωνεί με ασφαλισμένους, συνεργάτες και συναλλασσόμενους υιοθετώντας αξίες όπως η εμπιστοσύνη η διαφάνεια και η εγγύτητα».

Η νέα αυτή εταιρική ταυτότητα σηματοδοτείται από την σήμανση των κεντρικών καταστημάτων της και των ασφαλιστικών της πρακτορείων την οποία ανέλαβε η Τεχνοφώτ για την Β. Ελλάδα έχοντας ήδη παραδόσει τα πρώτα καταστήματα.

Ιούν 19

Aνάθεση της σήμανσης του νέου ΙΚΕΑ στην Σόφια

Μετά από την συνέχεια της σταθερής συνεργασίας των δύο εταιριών με τελευταίο σταθμό το κατάστημα Ιωαννίνων τον Σεπτεμβρίου του 2010, η Τεχνοφώτ ανέλαβε την σήμανση του νέου καταστήματος στην Σόφια.

Η κατασκευή του καταστήματος ΙΚΕΑ στη Σόφια αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2011. Το κατάστημα συνολικής επιφανείας 30.000 τετραγωνικών μέτρων θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα του Ομίλου Fourlis και αναμένεται να προσελκύσει πάνω από 1,6 εκατομμύρια επισκέπτες τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του.

Ο πύργος (IKEA Tower) παραδόθηκε τον Μάρτιο και η ανάθεση της υπόλοιπης εξωτερικής σήμανσης  (outdoor communication) ακολούθησε τον Μάιο.