Ιαν 18

Πιστοποίηση κατά ISO 9001:2008

Η Τεχνοφώτ πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο  ISO 9001:2008 τον Οκτώβριο του 2011 ακολουθώντας μία πορεία σταθερής προσπάθειας διαχείρισης της ποιότητας των υπηρεσιών της που ξεκίνησε με την πιστοποίηση κατα ISO 9001:2000 το 2008.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ πατήστε εδώ.

Ιαν 15

Κατασκευή επιγραφών για την θυγατρική του Ομίλου Σιδενόρ στην Αλβανία (Sideral Shpk)

Στα μέσα Δεκεμβρίου 2011 έγιναν τα εγκαίνια της νέας θυγατρικής του Ομίλου Σιδενόρ στην Αλβανία.  Η Sideral Shpk είναι το νέο one-stop shop center για υλικά κατασκευών υψηλής ποιότητας  από ένα ευρύ φάσμα προϊόντων χάλυβα.

Οι ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις βρίσκονται στο 24ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Τιράνων-Δυρραχίου και καταλαμβάνουν συνολική έκταση 55.000 τ.μ., από τα οποία, 8.500 τ.μ. είναι κτίσματα.

Την σήμανση ανελαβε εξ ολοκλήρου η Τεχνοφώτ συνεχίζοντας την εξαγωγική της δραστηριότητα μετά την συνεργασία με το ΙKEA στην Σόφια της Βουλγαρίας το καλοκαίρι του 2011 . Η παρούσα συνεργασία αφορούσε μεγάλης κλίμακος φωτεινές επιγραφες με αυτόφωτα γράμματα  καθώς και κατασκευή φωτεινού πυλώνα.

Επιπλέον φωτογραφίες από το παραπάνω project, μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ.

Ιαν 15

Το project της Τεχνοφώτ για την ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Α.Ε. (Algida & EΒΓΑ)

Η Τεχνοφώτ ανέλαβε και παρέδωσε το prοject της ολικής κάλυψης  πάνω από πενήντα  (50) φορτηγών-ψυγείων του τομέα παγωτού για την Β. Ελλάδα  με σήματα της ΕΒΓΑ & Αlgida (Ben & Jerry’s , Carte D’ Or, Cafe’ Zero’),

Η ανάληψη του συγκεκριμένου έργου επισφράγισε την καλή συνεργασία των προηγούμενων ετών ανάμεσα στις δύο εταιρίες  η οποία αφορούσε την κάλυψη φορτηγων με το σήμα της ALGIDA.

Υπενθυμίζουμε ότι το ο 2011, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Α.Ε. εξαγόρασε  την ιστορική ελληνική μάρκα παγωτών ΕΒΓΑ, εξασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την κυρίαρχη θέση στην ελληνική αγορά του παγωτού.

Eπιπλέον φωτογραφίες από το παραπάνω project, μπορείτε να βρείτε και εδώ.